Fotogalerie 2019
Přejít na obsah

10-17.8. Farní tábor

Letošní farní tábor probíhal ve dnech 10. – 17. srpna v Klokočůvku, v Odrách. Místo tábora bylo opět uprostřed přírody, kde v těsné blízkosti teče řeka Odra, která v horkých dnech sloužila k osvěžení, ale byla také i útočištěm pro naši hygienu :-).

Letošní tábor opět úžasně zorganizoval Petr Jochim. Nesl se v indiánském duchu s hlavním tématem „Poklad na Stříbrném jezeře“. Děti se tak setkaly s indiánským způsobem života, vyzkoušely a vyráběly indiánské nářadí, luky, šípy, ale také dolovaly a hledaly zlato. Vše probíhalo formou her, jak sportovních tak vědomostních. Táborníci musely zapojit jak svou fantazii, tak své dovednosti. Nálada byla po celou dobu tábora výborná, i když nám někdy pršelo. Děti se navzájem poznávaly a získávaly nové kamarády. Vše bylo také zaštítěno i duchovními správci naší farnosti, když na tábor postupně dorazili - náš nový p. farář o. Jan Szkandera, o. Jan Zelenka, a také nás potěšila návštěva z farnosti Místek, ze které dorazil o. Daniel Vícha.
Celkový počet účastníků tábora byl 64. Všichni si užili přírody a měli na sebe čas, neboť na táboře není elektřina ani wifi, a není tam také ani pitná voda, kterou jsme museli denně dovážet.


Tábor byl úspěšný a zábavný, a děti se již při odjezdu těšili na tábor o příštích prázdninách.


Gabriela Westová

Odkaz na stažení fotek a videí zde

Návrat na obsah